Θετική Διαπαιδαγώγηση για τα Μικρά Παιδιά: Ένα Ταξίδι 5 Εβδομάδων, Οκτώβριος – Νοέμβριος 2023

Το εργαστήριο διοργανώνεται από την Attachment Parenting Hellas και εμψυχώτρια θα είναι η Φωτεινή Καραγρηγόρη, συνεργάτιδα του δικτύου. - 24, 31 Οκτωβρίου, 7, 14, 21 Νοεμβρίου 2023, ώρες 19:00 - 21:00

Ημερομηνίες: 24, 31 Οκτωβρίου, 7, 14, 21 Νοεμβρίου 2023
Ώρα:
19:00 – 21:00
Διαδικτυακά και Βιωματικά μέσω Zoom
Κόστος: €120 (Αν συμμετέχετε μαζί με τον/την σύντροφό σας, μπορεί να συμμετέχει δωρεάν) | Διατίθενται ειδικές εκπτώσεις για συνεργάτες Attachment Parenting Hellas, Φοιτητές, Ανέργους
Εμψυχώτρια: Φωτεινή Καραγρηγόρη, Πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια Θετικής Διαπαιδαγώγησης (Positive Discipline), Συνεργάτιδα Αttachment Parenting Hellas

Διοργάνωση: Attachment Parenting Hellas www.attachment-parenting.gr

Εγγραφές και πληροφορίες:
📧 Email: f.karagrigori@gmail.com

Είστε γονιός, φροντιστής ή κάποιος που έχει σημαντικό ρόλο στη ζωή των μικρών παιδιών; Ελάτε μαζί μας για ένα ενδυναμωτικό ταξίδι 5 εβδομάδων στη θετική διαπαιδαγώγηση των παιδιών!

Σχετικά με το Εργαστήριο: Σε αυτό το εργαστήριο, θα εμβαθύνουμε στον κόσμο της θετικής διαπαιδαγώγησης, προσφέροντας χρήσιμα εργαλεία και γνώσεις για να βελτιώσετε τη ζωή της οικογένειάς σας. Είτε είστε μελλοντικοί γονείς, γονείς βρεφών ή παιδιών προσχολικής ηλικίας, επαγγελματίες που υποστηρίζουν παιδιά και οικογένειες ή απλά ενδιαφέρεστε για την καλλιέργεια σχέσεων με σεβασμό με τα παιδιά, αυτό το εργαστήριο είναι για εσάς.

Σημαντικά σημεία του Εργαστηρίου:

🌟 Σύνδεση πριν την επανόρθωση: Εξερευνήστε τη σημασία της δημιουργίας σύνδεσης με το παιδί.

🌟 Καλοσύνη και σταθερότητα: Ανακαλύψτε την ισορροπία μεταξύ σεβασμού στις ανάγκες και οριοθέτησης στην ανατροφή των παιδιών.

🌟 Εστίαση στις λύσεις: Μάθετε τεχνικές επίλυσης προβλημάτων που προάγουν τη συνεργασία.

🌟 Αποφεύγοντας τις μάχες εξουσίας: Καλλιεργήστε σχέσεις που βασίζονται στον αμοιβαίο σεβασμό.

🌟 Ενθάρρυνση ή Έπαινος: Κατανοήστε τη διαφορά και τον αντίκτυπο στην αυτοεκτίμηση του παιδιού.

🌟 Υποστήριξη της Αυτορρύθμισης: Αποκτήστε γνώσεις για να βοηθήσετε το παιδί σας να αναπτύξει δεξιότητες αυτορρύθμισης.

🌟 Κατανόηση του εγκεφάλου του παιδιού σας: Μάθετε για την ανάπτυξη του εγκεφάλου και πως επηρεάζει την επικοινωνία σας με τα παιδιά.

🌟 Εργαλεία επίλυσης προβλημάτων: Εξοπλιστείτε με πρακτικά εργαλεία για την αντιμετώπιση προκλήσεων.

🌟 Κατανόηση Συμπεριφορών: Εξερευνήστε τους λόγους πίσω από συμπεριφορές και ανταποκριθείτε αντί να αντιδράτε.

🌟 Αυτοφροντίδα: Ανακαλύψτε τη σημασία της αυτοφροντίδας στο γονεϊκό σας ταξίδι.

Συμμετέχετε μαζί με τον/την σύντροφό σας:

Σε αυτό το εργαστήριο ενθαρρύνουμε τους γονείς να παρακολουθήσουν μαζί, ενισχύοντας έτσι τις οικογενειακές τους σχέσεις και την κοινή τους φιλοσοφία.

Πλατφόρμα και τεχνικές απαιτήσεις::

Το εργαστήριο θα διεξαχθεί στο Zoom. Χρησιμοποιήστε υπολογιστή (κατά προτίμηση) και κάντε λήψη της εφαρμογής Zoom. Διατηρήστε το βίντεό σας ενεργό για να αφοσιωθείτε πλήρως στην εμπειρία.

Τρόποι πληρωμής:

Για οδηγίες πληρωμής, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email στο f.karagrigori@gmail.com.

Υλικά:

Θα λάβετε ψηφιακές σημειώσεις και υποστήριξη κατά τη διάρκεια του εργαστηρίου. Επιπλέον, θα σας σταλεί αναμνηστικό παρακολούθησης και θα έχετε την ευκαιρία να συμμετάσχετε σε μηνιαίες συναντήσεις με ομοϊδεάτες.

Ειδικές ανάγκες/Προσαρμογές:

Εάν η παρουσία σας απαιτεί κάποια ιδιαίτερη προσαρμογή, επικοινωνήστε εκ των προτέρων με τη Φωτεινή στο f.karagrigori@gmail.com.

Δώστε στον εαυτό σας και την οικογένειά σας ένα δώρο που ενισχύει τους δεσμούς σας και τα εργαλεία σας στην ανατροφή των παιδιών. Γίνετε μέλος της φιλόξενης κοινότητάς μας και ξεκινήστε αυτό το ταξίδι 5 εβδομάδων!

Εξασφαλίστε τη θέση σας:
Για εγγραφές και επιπλέον πληροφορίες επικοινωνήστε με τη Φωτεινή Καραγρηγόρη στο f.karagrigori@gmail.com.

Ας δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον ασφάλειας και σεβασμού όπου τα παιδιά «ανθίζουν». Ανυπομονούμε να σας δούμε στο εργαστήριο! 🌈✨