Ενδυνάμωση Επαγγελματιών και Γονέων: Εργαστήριο Θετικής Διαπαιδαγώγησης, Νοέμβριος – Δεκέμβριος 2023

Το εργαστήριο διοργανώνεται από την Attachment Parenting Hellas και εμψυχώτρια θα είναι η Φωτεινή Καραγρηγόρη, συνεργάτιδα του δικτύου. - 4, 18, 25 Νοεμβρίου και 9 Δεκεμβρίου 2023, ώρες 10:00 – 12:30

Ημερομηνίες: 4, 18, 25 Νοεμβρίου και 9 Δεκεμβρίου 2023
Ώρα: 10:00 – 12:30
Διάρκεια:
10 ώρες συνολικά, διαδικτυακά και βιωματικά μέσω Zoom
Κόστος:
€150 | Διατίθενται ειδικές εκπτώσεις για συνεργάτες Attachment Parenting Hellas, Φοιτητές, Ανέργους
Εμψυχώτρια: Φωτεινή Καραγρηγόρη, Πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια Θετικής Διαπαιδαγώγησης (Positive Discipline), Συνεργάτιδα Αttachment Parenting Hellas

Διοργάνωση: Attachment Parenting Hellas www.attachment-parenting.gr

Εγγραφές και πληροφορίες:
📧 Email: f.karagrigori@gmail.com

Είστε εκπαιδευτικός, παιδαγωγός, επαγγελματίας, γονέας ή ενδιαφέρεστε τα παιδιά να αντιμετωπίζονται με σεβασμό, αγάπη, ηλικιακά κατάλληλα όρια, να αναπτύσσουν μια συνείδηση καθοδηγούμενη από τη δική τους εσωτερική πειθαρχία και ενσυναίσθηση για τους άλλους; Ελάτε μαζί μας για να ζήσετε μια εμπειρία προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης!

Σχετικά με το Εργαστήριο: Αυτό το πλούσιο εργαστήριο διάρκειας 10 ωρών, που διεξάγεται σε τέσσερις συναντήσεις, έχει σχεδιαστεί για να σας ενδυναμώσει και να δημιουργήσει ένα υποστηρικτικό ομαδικό περιβάλλον. Μαζί, θα διερευνήσουμε τις αρχές της θετικής διαπαιδαγώγησης, της σημασίας του “ανήκειν” και της ανάπτυξης κοινωνικο-συναισθηματικών δεξιοτήτων.

Στις βιωματικές συναντήσεις, η ομάδα προσεγγίζει θέματα όπως:

🌟 Βασικές αρχές της θετικής προσέγγισης: Ανακαλύψτε τα θεμέλια της θετικής διαπαιδαγώγησης.

🌟 Κοινωνικές-συναισθηματικές δεξιότητες: Καλλιεργήστε την ενσυναίσθηση, την αυτορρύθμιση και την αποτελεσματική επίλυση προβλημάτων.

🌟 Κατανόηση συμπεριφορών: Αποκτήστε γνώσεις για τις συμπεριφορές σας και των παιδιών.

🌟 Η δύναμη του εγκεφάλου: Μάθετε πώς η επιστήμη του εγκεφάλου μπορεί να σας ενδυναμώσει στο γονεϊκό και επαγγελματικό σας ταξίδι.

🌟 Αποτελεσματική επικοινωνία: Ενισχύστε τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες για πιο αρμονικές σχέσεις.

🌟 Αναπτυξιακά κατάλληλα εργαλεία: Εξερευνήστε τεχνικές που ανταποκρίνονται στους στόχους σας και στα αναπτυξιακά στάδια των παιδιών.

🌟 Αυτοφροντίδα: Ανακαλύψτε τη σημασία της αυτοφροντίδας και της ευεξίας τόσο για εσάς όσο και για τα παιδιά σας.

… και τόσα άλλα σας περιμένουν!

Ελάτε να γίνουμε ομάδα:
Δεσμευόμαστε να δημιουργήσουμε μια υποστηρικτική ομαδική ατμόσφαιρα όπου διερευνούμε τις ανάγκες μας με σεβασμό και κατανόηση. Αυτό το εργαστήριο δεν αφορά μόνο τη θεωρία. Πρόκειται για την οικοδόμηση μιας κοινότητας που εκτιμά την ευημερία των παιδιών και των ενηλίκων εξίσου.

Πλατφόρμα και τεχνικές απαιτήσεις::

Το εργαστήριο θα διεξαχθεί στο Zoom. Χρησιμοποιήστε υπολογιστή (κατά προτίμηση) και κάντε λήψη της εφαρμογής Zoom. Διατηρήστε το βίντεό σας ενεργό για να αφοσιωθείτε πλήρως στην εμπειρία.

Τρόποι πληρωμής:

Για οδηγίες πληρωμής, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email στο f.karagrigori@gmail.com.

Υλικά:

Θα λάβετε ψηφιακές σημειώσεις και υποστήριξη κατά τη διάρκεια του εργαστηρίου. Επιπλέον, θα λάβουν βεβαίωση παρακολούθησης όσα άτομα θα παρακολουθήσουν τουλάχιστον 3 από τις 4 συναντήσεις. Θα έχετε επίσης την ευκαιρία να συμμετάσχετε σε μηνιαίες συναντήσεις με ομοϊδεάτες.

Ειδικές ανάγκες/Προσαρμογές:

Εάν η παρουσία σας απαιτεί κάποια ιδιαίτερη προσαρμογή, επικοινωνήστε εκ των προτέρων με τη Φωτεινή στο f.karagrigori@gmail.com.

H κατανόηση και η φροντίδα των αναγκών των παιδιών και των δικών μας είναι το κλειδί για έναν πιο αρμονικό κόσμο. Μη χάσετε αυτή την ευκαιρία να αναπτυχθείτε, να συνδεθείτε και να εμπνεύσετε θετικές αλλαγές στην προσωπική και επαγγελματική σας ζωή.

Εξασφαλίστε τη θέση σας:
Για εγγραφές και επιπλέον πληροφορίες επικοινωνήστε με τη Φωτεινή Καραγρηγόρη στο f.karagrigori@gmail.com.

Ας ξεκινήσουμε μαζί αυτό το ταξίδι. Τα λέμε στο εργαστήριο! 🌈✨